Hozzávalók:
- 30 dkg porcukor
- 15 dkg vaj
- 50 dkg túró
- 3 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag étkezési zselatin
- 2 dl forró tej
- 1 csomag zselatin
- gyümölcs
- A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük.
- A vajat összekeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és a tojások sárgájával.
- Ezután hozzáadjuk a túrót, majd hozzákeverjük a felvert tojáshabot is.
- 2 dl forró tejbe beleöntjük a zselatint, majd ezt hozzáadjuk a túrós krémhez.
- Tortaformába öntjük a masszát és kicsit hagyjuk megdermedni.
- Gyümölccsel díszítjük a tetejét, majd egy tasak zselatint elkészítünk és ráöntjük.
- Éjszakára a hűtőbe rakjuk dermedni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése