2014. február 6., csütörtök

Túrófánk


Hozzávalók:
  • 50 dkg túró
  • 50 dkg liszt
  • 12 dkg porcukor
  • 6 egész tojás
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál rum
  • 2 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 4 kisebb alma reszelve
Elkészítése:
  1. A hozzávalókat kimérjük és egy tálban összekeverjük.
  2. Pihentetjük a tésztát minimum fél órát.
  3. Az olajat felforrósítjuk és egy kanál segítségével kis halmokat rakunk bele és szép barnára sütjük őket.
  4. Papírtörlőn lecsepegtetjük, majd porcukorral megszórjuk.
  5. Lekvárral vagy vanília öntettel tálalhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése