Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 doboz kukorica
- 2 szál sárgarépa
- 5 dl főzőtejszín
- 50 dkg szarvacska tészta
- 2 kiskanál pirospaprika
- 1 tömlős sajt
- só, bors
Elkészítése:
- A hagymát, csirkemellet, sárgarépát felkockázzuk.
- Egy kis olajon a hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellet és a répát sózzuk, borsozzuk.
- Ha fehérre párolódott a hús, pirospaprikával megszórjuk, majd a konzerv kukoricát is beleborítjuk.
- Felöntjük a főzőtejszínnel és a tömlős sajtot is belekeverjük.
- A tésztát sós vízben kifőzzük, majd összekeverjük a szósszal, ha kell egy kis főzővizet adunk hozzá.
- Sajttal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése