Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 1 csirkemell filé
- 2 narancs
- 2 citrom
- 1 evőkanál méz
- 2 kiskanál toscan fűszerkeverék
- 1 vöröshagyma
- 1 dl olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1/2 kiskanál fűszerpaprika
- Elkészítjük a pácot. 1 citrom és 1 narancs levét kicsavarjuk, hozzáadunk egy evőkanál mézet, a zöldfűszert, fűszerpaprikát, olívaolajat, majd összekeverjük.
- Ebbe a páncba rakjuk a tetszőlegesen felkockázott, előkészített húst, összekeverjük.
- Hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a kettévágott fokhagyma gerezdeket. (hagyhatjuk egy éjszakát állni)
- Tűzálló tálba átrakjuk, tetejére karikázzuk a másik narancsot, citromot, megszórjuk sóval, borssal, rozmaringot tehetünk rá.
- Ezután előmelegített (180-200 fokon) sütőben kb. 60 perc alatt készre sütjük.
- Tetszőleges körettel, salátával tálalható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése