- 30 dkg liszt
- 20 dkg rama
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás sárgája
- 1 tojás fehérje
- pár csepp ételfesték
Elkészítése:
- A hozzávalókat kimérjük, elkeverjük, összegyúrjuk.
- A kapott tésztát elfelezzük és a felébe tetszőleges színű, pár csepp ételfestéket teszünk.
- A tésztákat külön-külön A4-es méretűre nyújtjuk, majd egy kis tojás fehérjével lekenjük és összeragasztjuk őket.
- Feltekerjük, mint a beiglit, ( közben kenegessük tojásfehérjével, hogy összeragadjon)
- Alufóliába csomagoljuk és minimum egy órára mélyhűtőben pihentetjük.
- Nagyon vékonyra (2mm) szeleteljük és szorosan egy tepsibe rakosgatjuk.
- Előmelegített sütőben 12 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése