Hozzávalók:
Elkészítése:
- A darál kekszet, porcukrot, vajat és tejet összegyúrjuk. A kapott masszát elfelezzük.
- Az egyik részbe rakjuk a kakaóport, kókuszreszeléket és a rum aromát, összegyúrjuk.
- A másik részhez csak a mandula aromát öntjük, szintén összegyúrjuk.
- Először a kakaós részt belesimítjuk egy sütőpapírral kibélelt 20*30 cm-es tepsibe.
- Erre a kakós részre rásimítjuk a zöld részt is. Könnyebb egy kis méretű nyújtófával.
- Ezután a marcipán masszát is kinyújtjuk és ráhelyezzük a zöld részre. (folpack között a legkönnyebb kinyújtani)
- A csokoládét gőz felett megolvasztjuk egy kis olajjal simára keverjük és beborítjuk vele a süteményünket.
- Hűtőben tároljuk, ha megköt szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése