2013. április 19., péntek

Répakrém


Hozzávalók:
  • 15 dkg sárgarépa
  • 15 dkg füstölt sajt és trappista sajt vegyesen
  • 30 dkg tejföl
  • 8-10 levél medvehagyma
  • só, bors

Elkészítése:
  1. A sárgarépát meghámozzuk, közepes reszelőn lereszeljük.
  2. A sajtot szintén lereszeljük és összekeverjük a répával.
  3. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a felaprított medvehagymát is.
  4. Pirítós kenyérrel tálaljuk.

5 megjegyzés:

  1. Ja, de jó! :) Már annyiszor emlegetted ezt a receptet. Nagyon guszta! Jövő héten veszek medvehagymát és most már tényleg elkészítem. :)

    VálaszTörlés
  2. Kipróbált recept!Isteni finom,mi köretként fogyasztjuk húsok mellé!Ajánlom mindenkinek!

    VálaszTörlés
  3. mi, majonézzel készítjük és semmi fűszer hozzá :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom!
    Mindig sikere van, bárhova viszem

    VálaszTörlés