2014. január 27., hétfő

Fokhagymakrémleves


Hozzávalók:
  • 15 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál liszt
  • só, fehér bors
  • 1 l húsleves
  • 4 dl tejszín
Elkészítése:
  1. Pár evőkanál olajon hervasszuk meg az összezúzott fokhagymát, majd hintsük rá a lisztet és pirítsuk szép rózsaszínre.
  2. Öntsük fel a húsleveslével.
  3. Sózzuk, borsozzuk, majd jól forraljuk fel.
  4. Öntsük hozzá a tejszínt, majd jó alaposan botmixerezzük össze.
  5. Tetszőleges feltéttel tálaljuk.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta a fokhagymakrém levesed. És a róla készült kép is:)
    Örülök, hogy a követőim között láthatlak... Viszonzásul én is követem a blogodat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat! Remélem találsz nálam olyan receptet, amit szívesen elkészítesz Családodnak. :)

      Törlés