Hozzávalók:
- 15 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál olaj
- 3 evőkanál liszt
- só, fehér bors
- 1 l húsleves
- 4 dl tejszín
- Pár evőkanál olajon hervasszuk meg az összezúzott fokhagymát, majd hintsük rá a lisztet és pirítsuk szép rózsaszínre.
- Öntsük fel a húsleveslével.
- Sózzuk, borsozzuk, majd jól forraljuk fel.
- Öntsük hozzá a tejszínt, majd jó alaposan botmixerezzük össze.
- Tetszőleges feltéttel tálaljuk.
Nagyon guszta a fokhagymakrém levesed. És a róla készült kép is:)
VálaszTörlésÖrülök, hogy a követőim között láthatlak... Viszonzásul én is követem a blogodat:)
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Remélem találsz nálam olyan receptet, amit szívesen elkészítesz Családodnak. :)
Törlés