2014. január 7., kedd

Juhtúróval töltött gombafejek


Hozzávalók:
  • 10-12 db gomba
  • 15 dkg juhtúró
  • 1-2 evőkanál tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • kis petrezselyemzöld
  • 5-10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
  1. A gombákat megpucoljuk, levágjuk a szárukat.
  2. Kivajazott jénaiba helyezzük a kalapokat.
  3. A túrót, tejfölt, reszelt sajt egy részét, fokhagymát és a megmosott petrezselymet egy botmixerrel összepépesítjük.
  4. A krémet a gombafejekbe töltjük, tetejüket reszelt sajttal megszórjuk.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése