Hozzávalók:
- 20 dkg aszalt sárgabarack
- 12 dkg puha Rama
- 6 evőkanál olaj
- 12 dkg kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 egész tojás
- 25 dkg túró
- 8 evőkanál tej
- 35 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- A puha vajat habosra keverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk az olajat és a tojásokat is egyesével hozzáütjük.
- Ezután a túrót is belekeverjük, majd a sütőporral, sóval elkevert lisztet is hozzákanalazzuk a tejjel felváltva.
- Legvégül az apróra vágott aszalt sárgabarackot is keverjük hozzá.
- Kivajazott, lisztezett kuglóf formába öntjük a tésztánkat és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 60 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése