Hozzávalók:
- 25 dkg Rama vagy vaj
- 15 dkg kristálycukor
- 2 egész tojás
- 30 dkg apró szemű zabpehely
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- csipet szódabikarbóna
- 10 dkg apróra vágott csokoládé
- 15 dkg aszalt gyümölcs (áfonya, sárgabarack, mazsola)
- A puha vajat, cukrot és a tojásokat habosra keverjük.
- Közben kimérjük a szárazanyagokat, az aszalt gyümölcsöket és összekeverjük.
- A keverő fejét átcseréljük a dagasztóra és hozzákeverjük a többi hozzávalót is.
- Dió méretű golyókat formázunk, melyeket a tepsire téve kilapogatunk.
- Előmelegített sütőben 180 fokon 18 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése