Hozzávalók:
- 40 dkg fusilli vagy egyéb
- 30 dkg sonka
- 30 dkg zöldborsó
- 2 csokor újhagyma
- 5 dl főzőtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 2 tojás
- 20 dkg reszelt sajt (trappista, cheddar)
- só, bors
- A borsót és a tésztát külön-külön sós vízben megfőzzük.
- Az újhagymát felkarikázzuk és kicsi olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a borsót és a felkockázott sonkát.
- A tejszínt elkeverjük a két tojással, majd a mascarponéval és ráöntjük a többire, majd sózzuk, borsozzuk.
- Összeforgatjuk a tésztával.
- Kivajazott jénaiba tesszük, tetejére sajtot reszelünk.
- Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése