Hozzávalók:
- 3 egész tojás
- 2 pohár cukor (kb. 25 dkg)
- 3 pohár liszt (kb. 37dkg)
- 1 pohár tejföl (2dl)
- fél pohár olaj (1dl)
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom héja
- 2 evőkanál rum
- sárgabarack
- Mérőeszköznek egy 2 dl-s poharat használunk.
- A tojásokat a cukorral habosra keverjük.
- Hozzáadjuk a tejfölt, olajat.
- Majd végül a lisztet, sütőport is hozzákeverjük.
- Ízesítjük a rummal, egy citrom héjával.
- Tepsibe öntjük a sűrű masszát, amit félbe vagy negyedbe vágott sárgabarackokkal teletűzdelünk.
- Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése