Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 15 dkg zöldborsó
- 20 dkg gomba
- 1 fej hagyma
- 40 dkg csirkemellfilé
- 2 dl tej
- 1 dl víz
- 1-2 evőkanál mustár
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- só, bors
Elkészítése:
- A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük.
- A főzés utolsó 5 percében adjuk hozzá a borsót és a szintén felkockázott gombát.
- Felkockázzuk a hagymát és a csirkemellet.
- Pici olajon megsütjük a sózott, borsozott csirkemellet, majd egy szűrőlapáttal kivesszük a csirkecsíkokat.
- A visszamaradt olajon megdinszteljük a hagymát, majd felöntjük a víz és tej keverékével.
- Hozzáadjuk a mustárt, sózzuk, borsozzuk, majd a keményítőt is belekeverjük.
- Felforraljuk, majd összekeverjük a szószt a hússal, zöldségekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése