Hozzávalók:
- 40 dkg tészta (fusilli, penne)
- 50 dkg csirkemellfilé
- só, bors
- 1 kávéskanál szerecsendió
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 kisebb paradicsom
- 3 dl főzőtejszín
- parmezán sajt
- 2 marék rukkola
- A tésztát lobogó sós vízben főzzük ki, szűrjük le.
- A csirkecsíkokat pici olajon süssük pirosra, sózzuk, borsozzuk.
- Adjuk hozzá a felszeletelt fokhagymát és a leforrázott, meghámozott kockákra vágott paradicsomot.
- Mikor a paradicsom félig megpuhult öntsük fel a tejszínnel, fűszerezzük szerecsendióval.
- Forgassuk össze a tésztával.
- Rukkolával, reszelt parmezánnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése