2013. május 21., kedd

Csirkés fusilli paradicsommal és rukkolával



Hozzávalók:
  • 40 dkg tészta (fusilli, penne)
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • só, bors
  • 1 kávéskanál szerecsendió
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 kisebb paradicsom
  • 3 dl főzőtejszín
  • parmezán sajt
  • 2 marék rukkola
Elkészítése:
  1. A tésztát lobogó sós vízben főzzük ki, szűrjük le.
  2. A csirkecsíkokat pici olajon süssük pirosra, sózzuk, borsozzuk.
  3. Adjuk hozzá a felszeletelt fokhagymát és a leforrázott, meghámozott kockákra vágott paradicsomot.
  4. Mikor a paradicsom félig megpuhult öntsük fel a tejszínnel, fűszerezzük szerecsendióval.
  5. Forgassuk össze a tésztával.
  6. Rukkolával, reszelt parmezánnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése